Göbeklitepehaber.com
İP'li Aytun Çıray pes dedirtti: Kur'an-ı Kerim'e yapılan alçak saldırıyı AK Parti'ye bağladı
SİYASET

İP'li Aytun Çıray pes dedirtti: Kur'an-ı Kerim'e yapılan alçak saldırıyı AK Parti'ye bağladı

İP'li Aytun Çıray, İsveç'te Kur'an-ı Kerim'e yapılan alçak saldırıdan AK Parti'yi sorumlu tuttu. Geçtiğimiz yıllarda Yeni Zelanda'da gerçekleşen cami katliamını da AK Parti'ye bağlayan Çıray, 'Bu tür olaylar neden seçimlerin öncesine denk geliyor? Hristiyanlar AK Parti'ye can suyu mu veriyorlar?' ifadelerini kullandı.

ABDÜLHAMİT DERMAN ABDÜLHAMİT DERMAN
26-01-2023 10:51 Güncellendi: 26-01-2023 12:53 1 dk okuma

Seçimlere az bir süre kala adayını hala belirleyemeyen muhalefetin kafa karışıklığı sosyal medya paylaşımlarına da yansıyor.

Kaybedecekleri korkusuyla kara propagandaya girişen İP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, skandal ifadeler kullandı.

İsveç'te Kur'an-ı Kerim'e yapılan alçak saldırıyı AK Parti'ye bağlayan Çıray, geçtiğimiz yıllarda Yeni Zelanda'da gerçekleşen cami katliamından da iktidarı sorumlu tuttu.

"NEDEN SEÇİM ÖNCESİNE DENK GELİYOR"
Çıray, "İstanbul BBB seçimlerinin hemen öncesi Yeni Zelanda'da bir sosyopat camide katliam yapmıştı. Şimdi de İsveç'te Kuran yakıyorlar. Bu tür olaylar hep bizim seçimlerin öncesine denk geliyor. Neden!? Hristiyanlar AK Parti'ye can suyu mu veriyorlar?" ifadelerini kullandı.

 

Bu haber Göbeklitepehaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.