Gittikleri her mahallede büyük ilgi gören Mehmet Kasım Gülpınar ve beraberindeki heyet, vatandaşlarla özel olarak ilgilendi.

31 Mart’ta düzenlenecek mahalli idareler seçimlerine yönelik saha çalışmalarına ara vermeden devam eden Yeniden Refah Partisi ( YRP) Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar ve Yeniden Refah Partisi ( YRP) Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, Eyyübiye ilçesinin kırsal mahallelerinden Kubacık Mahallesi sakinlerine misafir oldu. Eyyübiye’nin kırsal mahallelerinden Kubacık Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Mehmet Kasım Gülpınar ve Mehmet Ekinci, vatandaşlarla hasbihal etti. Daha sonra Melle Halaf kubacığın evindeki toplantıya katılan Gülpınar ve Ekinci Eyyübiye ve Şanlıurfa ile ilgili yapacakları projeler hakkında mahalle sakinlerine bilgi verdi.

Programlarına devam eden Gülpınar ve Ekinci’nin bir sonraki durağı ise Yolbaşı Mahallesi oldu. Şafak Acar ve Hüseyin el Ubadi’nin hanelerine konuk olan Gülpınar ve Ekinci Bini İcil Aşireti mensuplarıyla bir araya gelerek sohbet etti. 

 

“Değişim İstiyoruz”

 

Yeniden Refah Partisi ( YRP) Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar ve Yeniden Refah Partisi ( YRP) Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci'nin ziyaret ettiği Kubacık Mahallesi sakinleri, Şanlıurfa’nın dürüst siyasetçisi ilerideki büyükşehir başkanımız Mehmet Kasım Gülpınar ve Eyyübiye Belediyesi Eski Başkanı ve aynı zamanda kurucu başkanımız olan Mehmet Ekinci,

bugün ziyaretimize geldi. Hoş geldi, şeref verdi. Onlara inancımız tam. Her iki ismide belediye başkanı yapacağız dediler.