Seçim çalışmalarının başlaması ilebirliktedurmadan yorulmadan çalışmalarını Karaköprülülere anlatan Başkan Adayı Nihat Çiftçi, Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Mehmet Polat’ın düzenlediği esnaf buluşmasına katıldı.

PLANLI KENTLEŞMEYE ÖNEM VERİLMEYE DEVAM EDİLECEK

Toplanan vatandaş ve esnafların sorularını cevaplayan Nihat Çiftçi, Karaköprü’de  kentleşmedeplanlı yapılaşmaya önem verileceğini ve siteleşmeye konusunda gerekli çalışmaların yürütüleceğini dile getirdi. Kendilerinden önce Karaköprü’nün Belediye çevresi ve Çevik Kuvvet bölgesinden ibaret olduğunu,  kentleşme kapsamında Aşık Öğütçü gibi projelere imza attıklarını ifade etti.

AYDA İKİ GÜN HALK GÜNÜ

Sorunlarını iletmek için belediyeye ve başkana ulaşamadıklarını dile getiren vatandaşlara cevap veren Nihat Çiftçi, “Seçildiğimiz takdirde ayda iki gün halk ile buluşma günü yapacağız. Bu iki gün belediye binasında ekiplerimizle vatandaşların sorunlarını dinleyip ve sorunlara çözümler sunacağız”dedi.

KARAKÖPRÜ’YE TİCARİ MERKEZLER KURULACAK

Belediye Başkan Adayı Nihat Çiftçi, başkanlığı döneminde Karaköprü’de Mobilyacılar Ticaret Merkezi ve İthalat Merkezi’nin yanında sanayicilere yönelik projesini de detaylandırdı. Bu proje ile sanayi bölgelerinde üretim yapan sanayicilerin ürünlerini sergileyebileceği ve satışını yapabilecekleri Ticaret Merkezi kuracaklarını ifade etti.

Burada desteklerinden dolayı gelen vatandaşlara teşekkür eden Başkan Adayı Nihat Çiftçi, 7’den 70’e her alanda insan odaklı çalışmalarımızı başlatacaklarını belirtti.