14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala bölgelerinde çalışmalarını sürdüren milletvekili adayları, aba altında birbirilerine sopa göstermeye başladı. Cumhur İttifakının MHP Şanlıurfa Milletvekili adayı İbrahim Özyavuz  isim vermeden seçim bölgesini ihlal eden Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Hikmet Başak’a sert sözler sarf  etti.

 

Yaptığı göndermede Hikmet Başak’ın kendisinin seçim bölgesi olan Harran ve Akçakale’de seçim çalışması yapmasının doğru olmadığını vurgulayan İbrahim Özyavuz, Hikmet Başak’ın hayal sattığı imasında bulundu.

 

İbrahim Özyavuz isim vermeden yaptığı göndermede bazı sosyal medya kullanıcıları Hikmet Başak’ın Harran ve Akçakale’de etkili olduğunu dile getirdi.

 

Özyavuz, seçim bölgesini ihlal eden Hikmet Başak’ı isim vermeden şu sözler ile eleştirdi. “14 Mayısta yapılacak olan Seçimlerde şahsi ego’larını tatmin etmek için Akçakale ve Harran arasına sıkışıp hayal satanlar sandıklar açıldığında sadece kendi kendilerini değil, mensubu oldukları partiyide zillete teslim ettiklerini anlayacaklar. Ama iş işten geçmiş olacak”