Göbeklitepehaber.com
Şanlıurfa’da 10 Yıl 6 Ay 20 Gün Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs Tutuklandı
ASAYİŞ

Şanlıurfa’da 10 Yıl 6 Ay 20 Gün Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs Tutuklandı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince aranan şahısların yakalanması ve suçluların adalete teslim edilmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, hakkında 10 yıl 6 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı.

ABDÜLHAMİT DERMAN ABDÜLHAMİT DERMAN
22-09-2026 14:33 1 dk okuma

Şanlıurfa Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, şüphelinin “Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak” ile “Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması” suçlarından arandığı belirtildi.

 

Yakalanarak gözaltına alınan şüpheli, 22.09.2026 günü adli mercilere sevk edildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Açıklamada, “Suç ve suçlularla mücadelemiz, her alanda olduğu gibi aranan şahısların yakalanması kapsamında da kararlılıkla devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

Bu haber Göbeklitepehaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.