Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçından sonra Sports Digitale kanalında İsmail Kartal'ı topa tutan Serhat Akın, tecrübeli teknik adamı Serdar Aziz tercihinden dolayı oldukça sert bir dille eleştirdi. İşte Akın'ın değerlendirmeleri...

 

İSMAİL KARTAL BEN HAKLI ÇIKTIM DİYECEK DİYE...

İsmail Kartal sayesinde bilmediğimiz duaları öğrenmeye başladık. İlk yarı takıma resmen durun bekleyin demiş hoca. İsmail Kartal bir şeye taktı mı takıyor, birkaç hafta önce Krunic için gördünüz mü demişti, Krunic 3 maç kötü oynasın bir maç iyi oynasın 'ben haklı çıktım' demek istiyor İsmail hoca.

 

KRUNİC DEĞİŞİKLİĞİYLE HER ŞEY DEĞİŞTİ

Sen Karagümrük maçında doğru kurguyla oyuna başlamadı yarın Rams Park'ta da böyle başlarsan o maçı çeviremeyebilirsin. İlk yarı o bildiğimiz Fenerbahçe değil, ikinci yarı şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe geri dönüyor, iki yarı arasında ne fark var? Sadece Krunic çıktı Batshuayi girdi o kadar.

gll4brewoaaop21.jpg

BATSHUAYİ DOĞRU TRANSFERDİ

 

Beşiktaş'ta 15 atıp 15 kaçıran Batshuayi'nin az süre alıp skor değiştirmesi çok kıymetli bir şey. Beşiktaş'ta 15 atan adamı yemeğe götürsem, balığa çıkarsam burada 20-25 atar der transfer ederdim, Batshuayi transferi doğru bir hamleydi bence.

 

BONUCCİ VARKEN SERDAR AZİZ NASIL OYNUYOR?

İsmail Kartal'ın elinde 6 stoper var Serdar Aziz nasıl oynuyor? Bonucci trafik kazası geçirse, beyin ölümü geçirip geri gelse Bonucci'yi oynatırım. Bonucci tek ayağıyla bile Serdar Aziz'den iyi oynar. Livakovic gününde olmasa ilk yarıda maç 3 olacaktı. İsmail Kartal tercihleriyle şampiyonluğu elinin tersiyle itiyor ama bazı yıldızlar buna müsaade etmiyor.

gllyr7qxsaaf4vo-001.jpg