Göbeklitepehaber.com
TBMM, 6 Şubat Depremini Görüşmek İçin Toplanıyor
GÜNDEM

TBMM, 6 Şubat Depremini Görüşmek İçin Toplanıyor

TBMM Genel Kurulu, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketini ele almak üzere bugün saat 14.00’te toplanacak. Genel Kurulda yalnızca deprem ve alınması gereken önlemler görüşülecek, başka bir gündem maddesi ele alınmayacak. Toplantıda siyasi parti gruplarına 20’şer dakika söz hakkı tanınacak.

ABDÜLHAMİT DERMAN ABDÜLHAMİT DERMAN
05-02-2026 11:32 Güncellendi: 05-02-2026 16:48 1 dk okuma

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu, bugün saat 14.00’te, 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem felaketini görüşmek üzere toplanacak.

Toplantıda siyasi parti gruplarına 20’şer dakikalık söz hakkı verilecek.

Meclis Başkanlığı, birleşimde başka hiçbir konunun görüşülmeyeceğini duyurdu.

TBMM’nin deprem felaketinin etkilerini ve alınan önlemleri ele alacağı bu toplantı, afet sonrası değerlendirme ve siyasi sorumlulukların tartışılması açısından büyük önem taşıyor.

Bu haber Göbeklitepehaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNDEM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.