Göbeklitepehaber.com
HV
19 MART Salı 10:00

Traktör kazası: 3 ölü, 1 ağır yaralı

İslahiye ilçesinde virajı alamayan traktörün devrilmesi nedeniyle 3 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 03-06-2023 10:52   Güncelleme : 03-06-2023 13:14
Traktör kazası: 3 ölü, 1 ağır yaralı

İslahiye ilçesi Kaleobası Mahallesi'nde yaşayan 52 yaşındaki Emin Özer idaresindeki 27 SB 827 plakalı traktör ile eczaneye ilaç almaya gitti. Kilis'in Musabeyli ilçesinde bulunan bir eczaneden ilaç alan Üzer, evine geri dönerken yol kenarında 67 yaşındaki Ayşe Yıldız, kızı 45 yaşındaki Hacer Karaca ile 7 yaşındaki Ökkeş Karaca'yı görünce durdu.

Bağda üzüm yaprağı toplayan ve işlerinin bitmesinin ardından evine dönen Ayşe Yıldız ile kızı ve torununu da traktöre alan Emin Üzer, bir süre sonra virajı alamayarak direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkıp yol kenarındaki tarlaya devrilen traktörden 7 yaşındaki Ökkeş Karaca atlayarak kurtulmayı başarırken, sürücü ile aynı traktörde bulunan anne ve ile kızı traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

Feci kazada olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından traktörde bulunan 3 kişinin hayatını kaybettiği belirlenirken Ökkeş Karaca ise ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ölenlerin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumuna götürülürken, devrilen traktör ise vinç yardımıyla çekilerek olay yerinden kaldırıldı.

Öte yandan feci kazada hayatını kaybeden Ayşe Yıldız'ın da Kaleobası Mahallesi'nde yaşadığı, Kilis'in Musabeyli ilçesinde yaşayan kızı ve torunun da misafirliğe geldiği öğrenildi.

 

ABDÜLHAMİT DERMANABDÜLHAMİT DERMAN

YORUMLAR