BODRUM TATİLİNFDE SLİP MAYO GİYMİŞTİ

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu etekli kareleriyle sosyal medyayı salladı. Bodrum tatilin sırasında giydiği slip mayosuyla günlerce konuşulan Kaygılaroğlu bu kez tatil için İskoçya'yı tercih etti.

Uraz Kaygılaroğlu, İskoç erkeklerinin giydiği 'kilt' ismi verilen eteği giyip o haliyle poz verdi. Kaygılaroğlu, İskoç erkeklerinin giydiği 'kilt' ismi verilen eteği giyip poz verdi ve sosyal medyada paylaştı.

oyuncu-etek.jpg

URAZ KAYALAROĞLU ETEĞİ İLE SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Son olarak final yapan Üç Kuruş dizisi ve Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği Erşan Kuneri dizsinde rol alan Uraz Kaygılaroğlu etekli kareleriyle sosyal medyayı salladı.

etekli-oyuncu.jpg

Instagramda 3 milyona yakın takipçisi bulunan Kaygılaroğlu, gönderisinin altına ise "Oğlum Kayseri'ye geldik, bir mantı yemeyeceğiz mi!?" notunu düştü.

Uraz Kaygılaroğlu etekli haline takipçilerinde yorum yağdı.

URAZ KAYGILAROĞLU KİMDİR?

1987 yılında İstanbul'da doğan Uraz Kaygılaroğlu aslen Balıkesirlidir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olan Uraz Kaygılaroğlu, ilk kamera önü oyunculuk deneyimini 2008 yılında 'Milyonda Bir' dizisiyle yaşadı. 2011 yılında yayınlanan 'Pis Yedili' dizisindeki 'Can' karakteriyle hafızalarda yer edindi.

2021 yılında yine Cem Yılmaz'ın Netflix'te yayınlanacak 'Erşan Kuneri' dizisinde rol alan Uraz Kaygılaroğlu, yeni sezonda Show TV'de yayınlanacak olan 'Üç Kuruş' dizisinde başrol oynayacak.