Birçok kişi tarafından kullanılan WhatsApp uygulaması zaman zaman yeni güncellemeler almaktadır. En son yapılan yenilikler ile birlikte kullanıcılar tek seferlik paylaşımda bulunabilmektedir. Yeni çıkan özellikler araştırılmaya devam ederken WhatsApp durumunda SS alındığında bildirim gidip gitmediği konusunda merak ediliyor. WhatsApp özellikle iPhone kullanıcılarına gelişmiş özellikler sunarken diğer kullanıcıları da unutmuyor. İşte WhatsApp hakkında merak edilen tüm detaylar…

WHATSAPP'TA EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALINDIĞI NASIL ANLAŞILIR?

WhatsApp'ta ekran görüntüsü alındığında karşı tarafa herhangi bir bildirim gitmemektedir. Sosyal medya üzerinde dolanan iddialar asılsız olmakla birlikte yeni bir güncellemeyi kadar böyle bir uygulama söz konusu değildir.

WHATSAPP DURUM EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜ ALINCA BİLDİRİM GİDER Mİ?

Whatsapp kullanan birçok kişi paylaşılan durumu telefonuna doğrudan kaydedemez. Bu nedenle kişiler görüntüleri ekran görüntüsü almaktadır. Ancak alınan ekran görüntüleri karşı tarafa bildirim olarak düşmez.

whatsappta ekran görüntüsü bildirimi gider mş

WHATSAPP'TA KİŞİYE ÖZEL DURUM ANLAŞILIR MI?

WhatsApp üzerinden paylaşılan durumlar sadece telefon numarası kayıtlı olan kişilerde görüntülenir. Hem sizin hem de karşı tarafın numarasının kayıtlı olması durumunda rehberden durum görüntülemesi yapılabilir. Durum güncellemeleri özelleştirerek kişilere özel yapabilme şansınız bulunmaktadır. Rehberinizdeki tüm kişilere açabilirken sadece görmesini istediğiniz kişilere de açabilirsiniz.

WHATSAPP TEK SEFERLİK FOTOĞRAF SS ALINIR MI?

WhatsApp yeni güncellemesi ile birlikte kullanıcılara tek seferlik fotoğraf gönderme özelliği sunmaktadır. Bu özellik ile göndermiş olduğunuz fotoğraf ve video tek seferlik olarak görüntülenir. Daha sonra sohbet sayfanızdan görüntü silinmektedir. Medya içeriğini karşı taraf görüntülediğinde mesaj açıldı olarak bildirim gelmektedir.