Kapaklı Pasajı'ndaki esnafın yoğun ilgisiyle karşılanan Doğar, esnafın işlerini ve yaşadıkları sıkıntıları yakından dinledi. Esnaflar, altyapı sorunlarından, çevre düzenlemelerine kadar birçok konuda taleplerini ve beklentilerini dile getirdiler.

 

 

Doğar, esnafın sorunlarını dikkatle dinledikten sonra yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi vererek, esnafın desteğini istedi. "Sorunların çözümü için elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz. Refah gelecek, esnafımız kazanacak" diyen Doğar, seçilmesi halinde esnafın yanında olacağını vurguladı.

Esnafın, ziyaretten memnuniyet duyduğu ve kendilerine verilen sözlere güvendikleri gözlemlendi. Kapaklı Pasajı'ndaki esnaf, Vedat Doğar'a desteklerini ifade ederken, seçim sürecinde de yanlarında olacaklarını belirttiler.

Yeniden Refah Partisi adayı Vedat Doğar'ın esnaf ziyareti, Haliliye ilçesindeki seçim atmosferine yeni bir heyecan getirdi. Doğar'ın, esnafın sorunlarına duyarlı bir belediye başkanı olacağına dair güven veren sözleri, seçmenler arasında olumlu yankı buldu.