Göbeklitepehaber.com
12 Kasım'da ülke genelinde tatbikat yapılacak, SMS gönderilecek
GÜNDEM

12 Kasım'da ülke genelinde tatbikat yapılacak, SMS gönderilecek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "12 Kasım'da 18.57’de ilk kez bir ülke tatbikatı yapacağız. Radyolar tatbikat anonsu geçecek, televizyonlar tatbikat anonsu geçecek. Otomatik olarak anons geçilecek. Kurulan sistemden tüm Türkiye’ye aynı anda mesaj gelecek" dedi.

ABDÜLHAMİT DERMAN ABDÜLHAMİT DERMAN
01-11-2022 10:25 Güncellendi: 01-11-2022 14:26 1 dk okuma

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İletişim Başkanlığı ile AFAD tarafından ortaklaşa düzenlenen "Afet İletişim Çalıştayı"na katıldı.

Bakan Soylu burada yaptığı konuşmada, 12 Kasım'da ülke genelinde bir tatbikat yapılacağını duyurdu.

Soylu konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"12 Kasım'da 18.57’de ilk kez bir ülke tatbikatı yapacağız. Radyolar tatbikat anonsu geçecek, televizyonlar tatbikat anonsu geçecek. Otomatik olarak anons geçilecek. Kurulan sistemden tüm Türkiye’ye aynı anda mesaj gelecek."

Bu haber Göbeklitepehaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNDEM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.