Açılış öncesi alanı dolduran binlerce vatandaş, TBMM Başkanvekili Bozdağ ile Başkan Beyazgül’ücoşkulu bir şekilde karşıladı. AK Parti Akçakale Belediye Başkan Adayı AbdulhakimAyhan’nın seçim ofisinin açılışına Bozdağ ve Başkan Beyazgül’ün yanı sıra AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Hikmet Başak, MKYK Üyesi İbrahim Halil Yıldız, AK Parti Akçakale İlçe Başkanı Fethi Solhanve binlerce kişi katıldı.

Bayraklarla donatılan meydan adeta düğün yeri gibi süslenirken AK Parti’ye verdiği desteklerle bilinen Akçakale’de yeni bir rekorun geleceği de gözler önüne serildi. Açılışta sık sık Zeynel Başkan sloganları atılırken Akçakale Belediye Başkan Adayı Abdülhakim Ayhan’ı da vatandaşlar alkışlayarak desteklediler.

AK Parti ve Cumhur İttifakı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Akçakale’de yeni dönemde yapılacak çok işlerinin olduğunu belirterek Akçakale halkının yeri her zaman Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı olmuştur dedi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’AKÇAKALE HALKI YENİDEN REKOR YAZACAK’’

AK Parti’nin kalesi olarak bilinen ve her seçimde büyük bir oranda oyların çıktığı Akçakale ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından kazandırılan yatırım ve hizmetlerle ilgili konuşan Başkan Beyazgül, “Akçakale rekorlara sahip olan ilçelerimizden biridir. Her zaman Cumhurbaşkanımızın yanında yer almış, yolundan yürümüştür. 31 Mart seçimlerinde de inanıyorum ki Akçakale halkı yeni rekorlara imza atacak ve Cumhurbaşkanımızı burada tekrar ağırlayacaklardır. Hükümetin destekleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak bizim yaptıklarımızla Akçakale ilçemiz adeta bir şehir gibi oldu.Akçakale her zaman bizim yüreğimizde oldu. Akçakale ilçemize birçok alamda hizmet yaptık. İçme suyu şebeke çalışmasını tamamladık. İlçemizin yüz yıllık bir sorunuydu ve bu sorunu ortadan kaldırdık. İlçemizde alt yapı çalışmalarımızı tamamladık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sevdiği, gönül verdiği ve takip ettiği bir ilçeyi biz de takip ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın gönlü Akçakale’dedir. Yeni dönemde de Akçakale’ye hizmetlerimiz devam edecektir’’ dedi.

BOZDAĞ, ‘’ERDOĞAN’IN YOLUNDA YÜRÜMEYE KARARLIYIZ’’

Şanlıurfalı vatandaşları büyük Şanlıurfa mitingine davet eden TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ ise ‘’İnşallah 9 Mart Cumartesi günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa’mıza teşrif edecekler ve büyük Şanlıurfa mitingimizi yapacağız. Tüm halkımızı büyük mitingimize davet ediyorum. Akçakale’liler büyük Şanlıurfa mitingine büyük bir çıkarma yapacaklardır. Şanlıurfa’dan dünyaya selam verelim. Biz buradayız ve Cumhurbaşkanımızla beraber onun yolunda yürümekte kararlıyız’’ dedi.

AK Parti Akçakale Belediye Başkan Adayı Abdülhakim Ayhan, dün, bugün ve yarında AK dava yolunda Akçakale olarak rekor bir oyla yeniden AK Parti’nin kalesi olacaklarını söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise alanı dolduran binlerce kişiye gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.