Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözlerini hatırlatan Aziz Aydınlık, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi madde bağımlılığı nedeniyle evlerin içinde yürek yangını var, aileler bir başına mücadele ediyor. Sokakta vatandaşlarımızdan çok fazla şikâyet alıyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Şanlıurfa’nın özellikle yoksul mahallelerinde uyuşturucu madde sorunu olduğunun altını çizerek konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi madde bağımlılığı nedeniyle evlerin içinde yürek yangını var, aileler bir başına mücadele ediyor. Ne yazık ki madde kullanımı Şanlıurfa’da çok büyük bir sorun. Uyuşturucu ile mücadele etmeye çalışan annelerin, babaların çaresizliğine şahit oluyorum. Özellikle Şanlıurfa’mızın yoksul mahallelerinde uyuşturucu satıcıları kol geziyor, küçücük evlatlarımızı madde bağımlısı yapıyorlar. Sokakta vatandaşlarımızdan çok fazla şikâyet alıyorum. Ne yazık ki madde ucuz ve ulaşılabilir hale geldi. Buradan iktidara sesleniyorum, bu bataklıktan çocuklarımızı kurtarın.”