Emekli vatandaşlar bankaların promosyon tutarları ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Bankalar kıyasıya tutar konusunda yarışırken emekliler de hangi bankaya maaşını taşıyacağını araştırıyor. Peki Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? Ziraat Bankası emekli promosyonuna nasıl başvurulur? Ziraat Bankası emekli promosyonu ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYON TUTARLARI

Özel bankalar promosyon tutarlarını yüksek tutarken emekli vatandaşlar devlet bankalarından istedikleri tutarları alamadı. Ziraat Bankası da son promosyon tutarlarını vatandaşla paylaştı. SGK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklisi olan vatandaşlara promosyon ödemesi yapılacak. Ziraat Bankası, 1.500 TL altında emekli maaşı alan vatandaşlara 500 TL, 2.500 TL ve 2.500 TL arası emekli maaşı alan vatandaşlara 625 TL, 2.500 TL ve üstü emekli maaşı alan vatandaşlara 750 TL promosyon ödemesi yapacak. 

Ziraat Bankası Emekli Promosyon Tutarları

Ziraat Bankası 3 senelik promosyon ödemesini peşin olarak yapıyor. Emekli maaşını 3 sene boyunca Ziraat Bankası'ndan alma sözü veren vatandaşlara promosyon ödemesini yapacak. Promosyon almak ve maaşını bankaya taşımak isteyen vatandaşlar başvurularını Ziraat Bankası şubeleri, internet bankacılığı, kısa mesaj ve ATM aracılığıyla yapabilirler. Kısa mesaj yoluyla 4757'e PRO yazıp boşluk bırakarak kimlik numaralarını yazarak mesaj attıktan sonra müşteri temsilcisinin aramasından sonra başvuru işlemini tamamlayabilir. Aynı zamanda 0850 220 00 00 numarasını arayarak başvuru yapabilirler. 31 Ağustos olarak belirlenen başvuru tarihi Ziraat Bankası tarafından 30 Eylül 2022 tarihine kadar uzatıldı.