Burçlar ve yükselen burçlar kişilerin bazı karakter özelliklerinin belirleyicisi niteliği taşımaktadır. Astrolojide derinlere inildiği zaman bazıları daha sakinken bazılarının da sinirli oldukları gözlemlenmektedir. Bazı burçlar da var ki onlarla aşk yaşamak imkansız. Peki bu burçlar hangileri? İşte aşk yaşamadan önce bir kez daha düşünmeniz gereken burçlar…

İLİŞKİDE BAŞARISIZ OLAN BURÇLAR HANGİLERİ?

Astroloji en çok aşk hayatımızı etkiliyor. Birçok insan ilişkinin her aşamasında burçlardan yardım alıyor. Burçlara göre uyum düzeylerine bakıyor. Bazı burçlar var ki ilişkide yanına bile yaklaşılmaması gerekiyor. Tabi ki karakterler yükselen ve ay burçlarına göre değişim gösterebiliyor. Ancak ilişkide en başarısız burçlar denildiğinde ilk akla gelen burçlar bu burçlar oluyor

burç

İLİŞKİDE BAŞARISIZ OLAN KOÇ BURCU

Genel olarak ilişkilerini en baştan önemsemeyen koç burçları, bir ilişkiyi daha başlamadan bitiren düşünceli olma özelliğine sahiptir. Oldukça baskın bir karaktere sahip olan koç burcu, karşısındaki insanlara sözlerini dinletmek için oldukça baskıcı davranırlar.

İLİŞKİDE BAŞARISIZ OLAN BOĞA BURCU

Boğa burcu, insanları test etmek gibi oldukça kötü bir alışkanlığa sahip burçtur. Sürekli olarak insanları deneme alışkanlığı yüzünden bazen çizgiyi aşacak derecede davranışlar sergilemektedir. Partnerlerinden emin olmak onlar için o kadar uzun bir zaman alır ki karşısındaki kişi ona olan ilgisini kaybedebilir. Bu inanç sıçramasını yapmaya inanmayan boğa burcu, inatçılığı yüzünden kendi dediklerinden vazgeçemez.

İLİŞKİDE BAŞARISIZ OLAN İKİZLER BURCU

İkizler burcu kendisini bir başkasına bağlı kılacak olan her şeyden vazgeçerler. Bir taahhütte bulunmaları durumunda bu durum onlar için imkansızdır. İletişim konusunda oldukça yetenekli olan ikizler burcu, yeni flört imkanlarını kaçırmak istemez ve bundan dolayı ilişkilerinde yeterince sadık olmazlar.

burç

İLİŞKİDE BAŞARISIZ OLAN YAY BURCU

İlişki konusunda fazla kör ve dürtüsel davranabilen yay burcu, herkesle iyi sonuçlar almadığı kısa ve gündelik ilişkileri tercih etmekten vazgeçmez. Partnerlerini duygusal açıdan tüketmekten zevk alan yay burcu, yaptığı bu davranışla partnerini kendisinden kaçmaya mecbur bırakır. Özgür olmayı seven yay burcu, ilişkide sıkılgandır.

İLİŞKİDE BAŞARISIZ OLAN BALIK BURCU

Balık burçları, aşk kavramına hastadırlar ama ilişkilerinde kötü olabilirler. Duyguları onları oldukça fazla yönetir ve onlarda oldukça batıl inançlıdır. Balık burç, gerçekçi ve zor durumlardan nefret eder ve sizden kurtulma eğiliminde olur. Duygusal olmasıyla bilinen balık burcu kişileri bu durumu suiistimal edip sizi yönetmeye çalışabilir.