DGS sürecini tamamlayan adaylar merakla ek tercih sürecini bekliyor. Peki DGS ek tercih süreci ne zaman başlıyor? DGS ek tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak? DGS ek tercihler nasıl yapılır? DGS ek tercihler ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

DGS EK TERCİH NE ZAMAN

DGS ek tercih süreci henüz başlamadı. ÖSYM tarafından duyurulacak ek tercih sürecinin DGS kayıtları tamamlandıktan sonra başlaması bekleniyor.

DGS EK TERCİH NASIL YAPILIR

DGS ek tercihleri ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi https://ais.osym.gov.tr adresine kimlik numarası ve şifre ile girilerek yapılacaktır. Tercihler elektronik olarak internet üzerinden yapılacak.

DGS Ek Tercih Ne Zaman Başlıyor DGS Ek Tercih Kılavuzu Yayınlandı Mı

DGS EK TERCİH KONTENJANLARI BELLİ Mİ

DGS ek tercih yapılması için boş kontenjan ve taban puan bilgileri henüz yayınlanmadı. DGS sonuçları açıklandıktan sonra tercih süreci 24 Ağustos ve 1 Eylül tarihleri arasında tamamlandı. DGS kayıt işlemlerinin tamamlanması için de 14 Eylül tarihine kadar süre verildi. DGS ek tercih ile ilgili kılavuzun 14 Eylül tarihinden sonra ÖSYM tarafından yayınlanması bekleniyor. ÖSYM DGS ek tercih kılavuzunu henüz yayınlamadı ancak taban puan ve boş kontenjanlar ile ilgili sayısal veriler internet üzerinden yayınlandı.