Dudak uçuklatan servetlerinin açıklanması ile gündemi sarsan o ünlüler Dünyaca tanınıp sevilmekte. Sizde o ünlülerin kim olduğunu merak ediyorsanız haberimizi okumaya devam edin...

oj-simpson.jpg

OJ SİMPSON – 3 MİLYON DOLAR

OJ Simpson, NFL'de futbol oynayarak çok iyi bir kariyere sahip oldu ve sadece bir sezonda 2000 yarda koşan ilk oyuncu oldu. Kariyeri, saha dışı sorunlar nedeniyle erken bitene kadar oldukça iyi gidiyordu.

OJ her zaman bir savaşçı olarak biliniyordu ve şu anda film endüstrisindeki zamanının tadını çıkarırken, aynı zamanda hatıra imzalayarak biraz para kazanıyor. Ayrıca servetinin, NFL'nin izniyle sahip olduğu ve yaklaşık 5 milyon dolarlık bir emeklilik kedisinden geldiğini de belirtmekte fayda var. OJ'nin uzun yıllar hiçbir maddi kaygı duymadan hayatını sürdürebildiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

clint-eastwood.jpg

CLİNT EASTWOOD – 375 MİLYON DOLAR

Clint Eastwook, bugün bir yönetmen olarak ikon haline gelmeden önce, oyunculuğuyla uluslararası çapta tanınıyordu. 90'larda affedilmeyen ve daha yakın zamanlarda Milyon Dolarlık Bebek, dünyaya Eastwood'un sadece bir aktör değil, aynı zamanda iyi niyetli bir yönetmen olduğunu gösterdi. Onlarca yıla yayılan uzun bir kariyerle, ceplerinin çok derin olduğunu anlamak kolaydır. Yaklaşık 375 milyon dolarlık inanılmaz net değeri ve film yapma konusunda yeri doldurulamaz bilgisi ile, istediği herhangi bir filmi kredi bile almadan çekme lüksüne sahip.

basliksiz-2.jpg

CHUCK NORRİS-70 MİLYON DOLAR

Parlak Chuck Norris, genişleyen kariyeri boyunca dövüş sanatçısı, film yapımcısı, oyuncu ve senarist olarak görev yaptı. Alkışlanan bir aktör olmasının yanı sıra, bir dövüş sanatları dövüş okulu kurmasıyla da tanınmaktadır. Hollywood'daki dönemi ona 70 milyon dolar değerinde olduğu tahmin edilen büyük bir serveti garanti etti. Sevgili Chuck Norris, başlangıçta bir aktör olmayı planlamamıştı ve 1958'de Birleşik Devletler Hava Kuvvetleri'nde görev yapıyordu. Güney Kore'ye atandığında, dövüş sanatlarına olan ilgisi yavaş yavaş zirveye ulaştı. O andan itibaren kariyeri sadece yokuş yukarı gitti ve kısa sürede kariyerinin zirvesine ulaştı.

elton-john.jpg

ELTON JOHN – 500 MİLYON DOLAR

Sınırsız servete sahip bir diğer müzik megastarı Elton John. Ta İngiltere'den gelen bu tartışmasız yetenekli şarkıcı/besteci, neredeyse 50 yıl önce müzik üretmeye başladı. Müzik tarihinin en başarılı solo sanatçısı olarak tanınan Elton, şimdiye kadar 300 milyon rekor sattı, ancak en çok 1997 tarihli Candle in the Wind'deki rekor kıran single'ı ile tanınıyor. Şarkı söylemeye ve turnelere ek olarak, filmler için müzik tasarlayarak ve ayrıca müziğini Broadway'e ödünç vererek 500 milyon dolarlık devasa net değerine katkıda bulunuyor. Elton John, 70'li yaşlarının başında ve oldukça iyi durumdayken ortaya koyduğu cesaret kırıcı gerçeğe rağmen, henüz emekliliğe hazır görünmüyor.