Yüzde 45 engelli raporu bulunan kızı için Esra Erol'a katılan Melahat Oruç, kızının Ahmet denilen evli bir adam kaçtığını ve yardım istemişti. Bu olay tüm Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmüştü. Yaşananların ardından Fatma'nın Ahmet ile ilişkisinden hamile kaldığı ve geçtiğimiz ay bebeğini dünyaya getirdiği öğrenildi.

EVLİ ADAMA KUMA OLARAK GİTTİ

Esra Erol'a katılan çaresiz anne, 19 yaşındaki engelli raporlu kızının Ahmet isimli evli bir adama kaçtığını ve kumasıyla birlikte aynı evde kaldığını iddia etmişti. Çıkan iddiaları yalanlayan Fatma'nın kuması ve adamın çocuklarıyla birlikte yaşadığı ortaya çıkmıştı.

 

a6-65.jpg

BU GÖRÜNTÜLER TÜM TÜRKİYE'Yİ AYAĞA KALDIRDI

Annesinin yalvarmasına, Esra Erol'un tüm çabalarına rağmen Fatma Ahmet ile birlikte kalmayı tercih etti. Fakat yaşanan bazı olaylardan dolayı annesinin yanına dönmüştü. Tüm bunlardan sonra Esra Erol, tüm Türkiye'nin kahrolduğu o görüntüleri paylaşmıştı.

a7-55.jpg

HAMİLE OLDUĞUNU AÇIKLADI

Görüntülerde kaynananın Fatma'nın tüm saçlarını kazıdığını görmüş ve pes demiştik. Bu görüntülerin ardından canlı yayına bağlanan Fatma, hamile olduğunu ve Ahmet'in kendisine boşanma davası açtığını söylemişti. Bu itiraf herkesin ağzını açık bıraktı tabi.

a5-78.jpg

Yaşananların ardından bir süre sonra Melahat anne tekrardan Esra Erol'un kapısı çalmıştı. Kızının sokakta dilendirildiğini söyleyen anne, kızının yemek aradığı görüntüleri tüm Türkiye'ye izletmişti.

FATMA'DAN AKIL ALMAZ AÇIKLAMA

Fatma da annesinin iddialarının ardından 'Annem yüzünden yuvam yıkılıyor. Ahmet hapiste ne zaman çıkacağı da belli değil. Ben, kayınvalidem, İbrahim'in iki çocuğuyla yaşıyoruz bu evde. Ben kayınvalidemle çok mutluyum' demişti.

a9-43.jpg

EL KADAR KIZINI HASTANEDE BIRAKIP KAÇTI

Tüm bu karmaşık olayların sonunda Fatma'nın Temmuz ayında Sena ismini verdikleri bir bebekleri dünyaya geldiği öğrenildi. Öte yandan Ahmet'in Fatma ve doğan kızını hastanede terk ettiği öğrenildi.

 

a11-11.jpg

ESRA EROL'DA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımlarından Esra Erol’da programı 7 yıldır başarılı şekilde devam ediyor. 2015 yılından beri yayın yapan Esra Erol’da programı, bu yıl 24 Haziran’da sezon finali yapmıştı. Programın yeni sezon tarihi belli oldu. Esra Erol’da yeni sezonu 29 Ağustos Pazartesi günü ilk bölümüyle izleyici karşısında çıkacak ve hafta içi her gün saat 16.20'de izleyicileriyle buluşacak.