Göbeklitepehaber.com
Gaziantep'te 1 milyon lira değerinde kaçak telefon ele geçirildi
ASAYİŞ

Gaziantep'te 1 milyon lira değerinde kaçak telefon ele geçirildi

Gaziantep'te jandarma ekiplerince iki farklı şahsa ait işyerine yapılan operasyonda 1 milyon 200 bin TL değerinde kaçak cep telefonu ele geçirildi.

HALİL DEMİR HALİL DEMİR
01-12-2024 16:21 Güncellendi: 01-12-2024 16:22 1 dk okuma

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kaçakçılıkla mücadeleye yönelik operasyon yapıldı.

 

Operasyon kapsamında Şahinbey ilçesinde E.Y. ve M.Ç. isimli iki farklı şahsa ait işyerine baskın yapıldı. İşyerinde yapılan adli arama neticesinde piyasa değeri toplam 1 milyon 200 bin TL olan gümrük kaçağı 55 adet akıllı telefon ve 60 adet akıllı saat ele geçirildi.
Şüpheli 2 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Bu haber Göbeklitepehaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.