Göbeklitepehaber.com
HV
19 MART Salı 13:16

Hayvan ithalatını ben durdurdum Vahit Kirişçi başlattı...

Eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, hayvancılıkta yapılan ithalatla ilgili olarak Bakan Vahit Kirişçi'yi sert bir dille eleştirerek, “Hayvan ithalatını durdurmak için çok uğraştım ve ben durdurmuştum. Yeni bakan başlattı, bunda benim suçum yok” dedi.

TARIM
Giriş Tarihi : 15-05-2023 10:24   Güncelleme : 15-05-2023 15:32
Hayvan ithalatını ben durdurdum Vahit Kirişçi başlattı...

Eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, seçim öncesi Cumhur İttifakı’na destek istemek adına Ödemiş Ziraat Odası ve İzmir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Kocaağa’yı ziyaret ederek üreticiler ile bir araya geldi.

Yerelgüç haber sitesinden Dilek Acar Güleç'in haberine göre, Ödemiş Ziraat Odası Lokalinde yapılan toplantıda bir üreticinin “Dışarıdan hayvan ithalatı neden yapılıyor” sorusu karşısında “Hayvan ithalatını durdurmak için çok uğraştım ve ben durdurmuştum. Yeni bakan başlattı, bunda benim suçum yok” diyen Pakdemirli hayvan ithalatının sorumlusu olarak Bakan Vahit Kirişçi’yi gösterdi. 

 

Pakdemirli'nin ziyaret sırasında Kılıçdaroğlu'nun Kandil'in adayı haline geldiğini iddia etmesi dikkat çekerken, iktidarın değişmesi durumunda kendi Bakanlığı döneminden de hesap sorulacağından endişe duyduğundan olsa gerek, Millet İttifakı'nın ülkeyi yeni bir yüzyıla taşıyamayacağını ileri sürdü. 

ABDÜLHAMİT DERMANABDÜLHAMİT DERMAN

YORUMLAR