Bazı yaşam hileleri yüzyıllardır var ama biz onların farkında değiliz. Dondurulmuş limon kesinlikle bunlardan biri. Marketten yeni aldığınız limonları dondurmayı muhtemelen hiç denemediniz. Ama bu kesinlikle değişmeli ve size nedenini açıklayacağız! Sadece okumaya devam edin ve bilmeniz gereken her şeyi öğreneceksiniz.

HARİKA LİMONLAR

Limonun dünyanın dört bir yanından en popüler meyvelerden biri olması şaşırtıcı değil. Birkaç damla limon suyu eklemek yiyeceklerin tadını daha taze yapar ve daha ilginç bir lezzet profili oluşturur. Limon suyunun diğer meyve suları veya farklı içeceklerle birleştiğinde bir içecek olarak da oldukça popüler olduğunu söylemeye gerek yok. Ayrıca limonla yapılan tatlıların güzel ve ferahlatıcı ekşiliği ile birleşen lezzetli ikramlar. Limonlar oldukça ekşi oldukları için genellikle atıştırmalık olarak yenmezler. Onları dondurmak, atıştırmak için çok daha uygun hale getirir. Siz de limon hayranı mısınız? Onları dondurmanın neden harika bir fikir olduğunu öğrenin.

2-002.jpg

DONDURULMUŞ LİMONLAR

Limonları dondurmanız gerekip gerekmediğini hiç merak ettiniz mi? Limon dondurmanın neden harika bir fikir olduğunu öğrenmek için okumaya devam edin.

LİMON YEMEK

Soğuk sıcaklıklar meyvenin ekşiliğini önemli ölçüde azaltır. Muhtemelen zaten bildiğiniz gibi, limonlar süper sağlıklıdır ve içerdikleri Vitman C'nin bağışıklık sisteminizi güçlendirdiği ve vücudunuzun enfeksiyonlarla savaşmasına yardımcı olduğu için birçok tıbbi fayda sağlar. Ayrıca kanseri önlemeye, tansiyonu düzenlemeye yardımcı olan maddeler içerirler ve hatta stres ve depresyona karşı yardımcı oldukları için ruh sağlığına da yardımcı oldukları düşünülür.

3-005.jpg

LİMON KABUĞU

Dondurulmuş limonların tadı oda sıcaklığında saklanan limonlardan farklı olmasının nedeni asit seviyesidir. Dondurucu limonlar bu asitliği azaltır, bu yüzden tatları önemli ölçüde daha az ekşidir. Asitlik ancak meyve çözüldüğünde geri dönecektir. Limon kabuğunun limon suyundan 5 ila 10 kat daha fazla vitamin içerdiğini lütfen unutmayın, bu yüzden kesinlikle kullanmalı ve sadece çöpe atmamalısınız. Dondurulmuş kabuğun tadı harika, limonu dondurucuya koymadan önce iyice yıkadığınızdan emin olun!

YİYECEK VE İÇECEKLERE EŞSİZ LEZZET KATIN

Limon kabuğu, yiyecek ve içeceklere eşsiz bir ferahlık katar. Sadece bir kısmını salatalara, dondurmaya ve hatta spagettiye serpin ve lezzetin tadını çıkarın. Limonu yemeğinize uygulamadan önce tamamen donmuş olduğundan emin olun, çünkü donmuş kabuğun tadı normal kabuktan çok daha iyidir. Gittikçe daha fazla aile bu yemek pişirme tüyosunu kullanıyor, bu yüzden kaçırmayın ve kendiniz deneyin!