Göbeklitepehaber.com
'Okul ihtiyaçlarındaki KDV düşürülsün' çağrısı
GÜNDEM

'Okul ihtiyaçlarındaki KDV düşürülsün' çağrısı

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, okul ihtiyaçlarındaki KDV'nin düşürülmesi çağrısı yaptı. Sarıgül, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, iktidarın seçim vaatlerinin birçoğunu yerine getirmediğini savundu ve ekonominin can damarının güven olduğunu belirtti.

ABDÜLHAMİT DERMAN ABDÜLHAMİT DERMAN
06-09-2023 15:57 Güncellendi: 06-09-2023 16:08 1 dk okuma

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, yeni eğitim-öğretim yılının açılacağı hatırlatarak okul ihtiyaçlarındaki KDV'nin düşürülmesi gerektiğini belirtti. Meclis'te düzenlediği basın toplantısında konuşan Sarıgül, iktidarın seçim vaatlerinin birçoğunu yerine getirmediğini ve ekonomik sorunların artarak devam ettiğini belirtti.

"PİYASALARA GÜVEN VERİLMESİ GEREK"

Sarıgül, ekonominin can damarının güven olduğunu, hukukun üstünlüğü sağlanarak piyasalara güven verilmesi gerektiğini dile getirdi. Ayrıca, büyükşehirlerde kira fiyatlarının yüksekliği nedeniyle memur maaşlarının yetersiz kaldığını söyleyen Sarıgül, ekonomik sorunlar nedeniyle aç kalan öğrencilerin olduğuna dikkat çekerek, öğrencilere bir öğün yemek verilmesi gerektiğini söyledi.

 

basliksiz-1.jpg

TÜRKİYE VOLEYBOL FEDERASYONUNA TEBRİK MESAJI

CHP'li Sarıgül, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nın finalinde Sırbistan'ı 3-2 mağlup ederek şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı ve Türkiye Voleybol Federasyonunu da tebrik etti.

 

 

Bu haber Göbeklitepehaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNDEM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.