Göbeklitepehaber.com
Şanlıurfa'da aranan 15 kişi yakalandı
ASAYİŞ

Şanlıurfa'da aranan 15 kişi yakalandı

Şanlıurfa’da kent genelinde yapılan denetimlerde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken daha sonra araması bulunan 15 şahıs yakalandı.

HALİL DEMİR HALİL DEMİR
26-11-2024 14:42 Güncellendi: 26-11-2024 14:43 1 dk okuma

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kentte huzur ve güven ortamının devamlılığı, asayişe müessir olaylarının önlenmesi, suç ve suçluların tespiti ve yakalanmasına yönelik uygulamalarını sürdürüyor.

 

Yapılan uygulamalar sırasında; 15 bin 14 şahıs, 2 bin 623 araç ve 183 motosikletin sorgusu gerçekleştirilirken 18 umuma açık alan denetlendi.

 

ARANAN 15 ŞAHIS YAKALANDI

 

Uygulamada 15 aranan şahıs yakalanırken 1 adet ruhsatsız tabanca, 84 adet uyuşturucu hap ile 5 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

 

 59 ARAÇ VE SÜRÜCÜSÜNE CEZAİ İŞLEM UYGULADI

 

Polis ekipleri, trafiğe kusurlu bir şekilde çıkan 59 araç ve sürücüsüne cezai işlem uyguladı. 

Bu haber Göbeklitepehaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.