Önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi döneminde milyonlar harcanarak yolu hazırlanan trambüsün kente gelmesi yılları buldu. Artık hayal olarak görülen trambüs bugün itibariyle Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün irtibatları sonu kente geldi.

 

Daha önce de 26 Nisan’da test sürüyüşü yapılması beklenen trambüsün kente gelmemesi Urfa kamuoyunda uzun süre tartışmalara konu olmuş, muhalefet kesimi tarafından adeta alay konusu olmuştu.

 

Bugün kente gelen trambüs test sürüşüne başladı. Test sürüşüne Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Beyazgül, Meclis Başkanı Ahmet Kaytan, Başkan vekili Faruk Bayuk, ve Ak Parti teşkilat üyeleri eşlik etti.

 

2023 seçimlerine yaklaşırken yapılan hizmetlerden ve verilen vaatlerin yapılmaması vatandaşların yüzünü muhalefet partilerine çevirdi. 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın miting için geldiği Urfa’da kan kaybını fark etmiş ve Parti mensuplarına daha iyi hizmet yapmaları için talimat verdiği ileri sürüldü.

 

Ak Parti’nin kalesi olarak görülen Şanlıurfa’da son anketlere göre Şanlıurfa'da Ak Parti'nin oy oranları düştü. Diğer taraftan Başkan Beyazgül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mitinginde konuştuğu esnada bir grup tarafından ıslıklanarak istifası istenildi.

 

# Zeynel# Beyazgül