Taciz iddialarıyla gündeme bomba gibi düşen Mehmet Ali Erbil'e destek Ordu'dan geldi. TikTok'ta canlı yayın açan ve eleştirilen ünlü komedyene ünlü fenomen Hazar Yılmaz'dan destek geldi. Ordu'dan İstanbul'a gelen Hazar Yılmaz Mehmet Ali Erbil'e sürpriz yaptı. Duygusal anlar yaşayan ünlü komedyen yeniden güç buldu. Peki Mehmet Ali Erbil TikTok paylaşımlarına devam edecek mi? İşte Hazar Yılmaz'ın Mehmet Ali Erbil'e yaptığı sürpriz...

ORDU'DAN İSTANBUL'A GELDİ

Ordu'da ailesiyle birlikte yaşayan 2001 doğumlu Hazar Yılmaz, çektiği videolarla milyonlarca takipçiye ulaştı. Köyde kalan Yılmaz, ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil için İstanbul'a geldi. İstanbul'a gelir gelmez ilk işi Erbil'in yanına gitmek oldu.

k45445.jpg

MEHMET ALİ ERBİL'E BÜYÜK SÜRPRİZ

Instagram hesabından paylaşımda bulunan Hazar Yılmaz, 'Mehmet Ali Erbil'in yanına gidiyorum. Ona çok güzel bir sürprizim var.' diyerek herkesi heyecanlandırdı.

TİKTOK YAYINLARINA DEVAM EDECEK Mİ?

Hazar Yılmaz'ın paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Mehmet Ali Erbil'in hayranları bu paylaşımla heyecanlandı. Kafalarda ise 'Mehmet Ali Erbil'in TikTok çekimlerine devam edecek mi?' sorusu oluştu.

k545454-53.jpg

"YENİ DİLENCİMİZ HAYIRLI OLSUN"

Öte yandan Erbil'in Ronay'a attığı iddia edilen mesajları uzun süre konuşulmuştu. Davalık olan ikiliden Erbil, kısa süre önce bir Tiktok hesabı açtı. Tiktok'ta canlı yayın yapan Erbil, takipçilerinden hediye isteyince Ece Ronay, sosyal medya hesabından "Yeni dilenciniz hayırlı olsun Türkiye" paylaşımında bulunmuştu.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Kendisine dilenci denmesini affetmeyen Erbil, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu ve fenomen hakkında suç duyurusunda bulundu.

k54554-17.jpg

Hazar Yılmaz kimdir?

Yaşı: 21
Doğum yılı: 2001
Yaşadığı yer: Ordu
Memleketi: Ordu

Hazar Yılmaz kaç yaşında?

Hazar Yılmaz, 21 yaşındadır.

Hazar Yılmaz’ın doğum günü tam olarak bilinmese de 2001 yılında dünyaya geldiği biliniyor.

Hazar Yılmaz nerede yaşıyor?

Hazar Yılmaz Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Osmaniye Köyü’nde yaşıyor.

Hazar Yılmaz’ın memleketi neresi?

Hazar Yılmaz, aslen Orduludur. Altınordu – Osmaniye Köyü’nde doğup büyüdü.

Hazar Yılmaz nerede okumuştur?

Hazar Yılmaz, liseden sonra kendisine uygun olduğunu düşünmediği için üniversite okumadığını belirtti.

Hazar Yılmaz’ın mesleği nedir?

Başarılı Youtuber Hazar Yılmaz, sosyal medyaya içerik üretmesinin yanında fındık işiyle de uğraşıyor.