Ayçiçek yağlarında görülmemiş indirim! Fiyatlardaki artıştan en çok etkilenen ayçiçek yağları vatandaşların gündeminde. Ucuza yağ almak isteyen vatandaşlar marketler tarafından yapılan indirimleri araştırmaya başladı. Beklenen haber geldi. Sıvı yağlarında dev indirim başlattılar. Gelen son dakika bilgisine göre o marketlerde ayçiçek yağları 19,90 TL'ye düştü. Litre litre alıyorlar kaçırmayın!

AYÇİÇEK YAĞLARINDA GÖRÜLMEMİŞ İNDİRİM

Enflasyonun artmasıyla birlikte temel gıda fiyatlarında peş peşe zam geldi. Fiyatlardaki artış karşısında ne yapacağını şaşıran vatandaşlar indirimli ürünler alabilmek için yapılan kampanyaları araştırmaya başladı. Beklenen haber geldi. Litre litre alacaksınız! Yudum 1 litre ayçiçek yağı 19,90 TL'ye kadar düştü. Gelen haberler sonrasında ise kampanya tarihleri, stok alımları ve daha fazlası vatandaşlar ile de paylaşıldı. İşte detaylar!

LİTRE LİTRE ALIYORLAR!

Bizim toptan marketlerinde dev kampanya başlatıldı. Müşterilerine son dakika olarak duyurdular. Bizim marketlerinde 350 TL'lik alışveriş sonrasında 1 litre Yudum ayçiçek yağı 19,90 TL'den satışa sunuldu. Kampanyayı duyan vatandaşlar markete akın etti. Bu fırsatı kaçırmayın.

k4334443.jpg

İNDİRİMLER NE ZAMANA KADAR GEÇERLİ?

Peki bu dev kampanya ne zaman kadar geçerli olacak? Paylaşılan duyurulara göre kampanya 19 - 27 Eylül tarihine kadar geçerli olacak. Paylaşılan detaylarda müşteri başına 1 adet toplamda ise 2 bin adet ile sınırlanacak.

Bizim Toptan marketlerden gelen bu duyuru sonrasında ise sıvı yağ ihtiyacı duyan vatandaşlar ev eksiklerini de almaya gideceğinde Bizim toptan marketlerden alışverişini gerçekleştirerek 1 litre yudum ayçiçek yağına da 19,90 TL'den sahip olabilecek