Göbeklitepehaber.com
Bandırma-Tekirdağ Hattıyla Türkiye’nin İkinci Tren Feribotu Seferde
GÜNDEM

Bandırma-Tekirdağ Hattıyla Türkiye’nin İkinci Tren Feribotu Seferde

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Marmara Denizi’nde Türkiye’nin ikinci tren feribot hattı olan Bandırma-Tekirdağ seferlerinin başladığını açıkladı. Gemi-Ray sistemiyle demiryolu yüklerini deniz taşımacılığıyla birleştiren hat, Orta Koridor taşımacılığını da destekleyecek.

ABDÜLHAMİT DERMAN ABDÜLHAMİT DERMAN
30-09-2025 13:39 1 dk okuma

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medya hesabından Türkiye’nin ikinci tren feribot hattı Bandırma-Tekirdağ’ın devreye girdiğini müjdeledi.

Marmara Denizi’nde Gemi-Ray () sistemiyle işletilecek hat, demiryolu yüklerini denizle entegre ederek lojistik maliyetleri düşürmeyi ve Orta Koridor güzergâhındaki taşımaları hızlandırmayı hedefliyor.

Bakan Uraloğlu, paylaşımında, “Türkiye’nin İkinci Tren Feribot Hattı Gemi-Ray Bandırma-Tekirdağ Hattı ile Marmara Denizi’nde Tren Feribotu taşımacılığı başladı. Bu hat, Orta Koridor güzergâhındaki taşımaları da destekleyecek” dedi.

 

https://twitter.com/a_uraloglu/status/1972771390307840388

Bu haber Göbeklitepehaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNDEM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.