BAŞVURULAR NERDEN VE NASIL OLACAK?

Nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar Yapı Kredi Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilecek. Eğer telefon üzerinden başvuru yapmak istiyorsanız ücretli mesaj atarak gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda bankaların mobil uygulamalarından da başvuru yapabileceksiniz. Bunun yanı sıra bankaların şubeleri üzerinden de bu kampanyalara katılım sağlanabilir.

k545454-67.jpg

HEM ŞUBELER ÜZERİNDEN HEM DE MOBİL UYGULAMADAN GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Eğer QNB Finansbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacaksınız, kimlik numaraların banka tarafından belirtilen numaraya SMS göndererek başvurabilecek. Aynı zamanda en yakın QNB Finansbank şubesine giderek işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Akbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar ise Akbank, hesapları olmaları durumunda, Akbank Direkt uygulamalarına giriş yapabilir ve buradan, dilediği zaman ihtiyaç kredisi kullanabilmektedirler.

k545454545.jpg

GERİ ÖDEMESİ NASIL OLACAK

Peki çekilen bu krediler nasıl ve ne zamana kadar geri ödenecek. Yapılan duyuruda çekilen krediler 36 ay vade ile geri ödenebilecek. Ayrıca bazı bankalardaki kampanyalara göre 3 ay geri ödemesiz dönem olduğu ifade edildi.