SGK emeklilerine ilgilendiren haber geldi! Emekliler için sağlanacak olan ek gelir oranlarında artış yapıldı. Bankaya başvuran emekliler ödemelerini alabilecek. Bankaların vatandaşların sağlamış olduğu promosyon ödemeleri dikkat çekmeye devam ediyor. 2022 yılında yapılan zam oranları doğrultusunda promosyon ödemeleri ne de zam yapıldı. Birçok bankanın sunmuş olduğu promosyon indirimleri araştırılırken en yüksek promosyon tutarını veren banka ise vatandaşların listesinde ilk sıraya yerleşiyor.İşte Eylül ayı banka promosyon kampanyaları…

PROMOSYON BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTECEK?

Eylül ayı içerisinde banka emekli promosyon oranları açıklanmaya devam ediyor. Başvurular için son tarih 31 Ağustos olduğu söylenirken yeni duyuruda başvuruların 30 Eylül'e kadar uzatıldığı bildirildi.

EMEKLİ VE MEMUR PROMOSYON ORANLARI ARTTI

Emekliler için promosyon ödemeleri 8 bin 250 TL'ye yükselirken emekli yakınına kampanyaya dahil eden kişiler için bu oran 10 bin TL'ye yükselmektedir. Bununla birlikte memurlar içinde ödenen promosyon tutarları dikkat çekiyor. Memur promosyonları kapsamında bazı kurumlar 41 bin 500 TL'ye sözleşme imzaladı.

Promosyon ödemesi

EN YÜKSEK EMEKLİ MAAŞI VEREN BANKALAR HANGİLERİ?

Bankalar müşterilerine elinde tutmak için birçok kampanya düzenlerken en yüksek emekli maaş promosyonu veren banka ise listelerin başında yer alıyor. 3 yıllık sözleşme ile 8 bin 250 TL'ye kadar yükselen emekli promosyonu veren bankalar dikkat çekerken bu tutar 10 bin TL'ye kadar da yükselebiliyor.3 yıl bankada kalma sözü veren kişilerin Tanıdıklarını kampanyaya dahil etmesi ile 10 bin TL promosyon ödemesi yapılıyor.

ZİRAAT BANKASI

Ziraat Bankası promosyon kampanyası kapsamında 1500 TL altında emekli aylığı olan kişilere 500 TL, 1.500 - 2.500 TL arasında emekli aylığı olan kişileri 625 TL, 2.500 TL ve üstün emekli aylığı olan kişileri ise 750 TL ödeme yapmaktadır. Banka 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapmaktadır. Şartları sağlayan SGK, Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kurlu bütün emekliler bu kampanyadan yararlanabiliyor.