Daha önceki kişilik testlerimizde kan grubunuz, aşk diliniz, favori numaranız, favori renginiz, burun şekliniz, ayak şekliniz, parmak uzunluğunuz, ayakta durma pozisyonu, uyku pozisyonu, oturma pozisyonuna göre hangi kişilik özelliklerinin ortaya çıktığını araştırmıştık. Favori kahve, yürüyüş tarzı gibi daha fazlası. Bugün, göz renginize göre kişilik özelliklerinizi, zeka seviyenizi (IQ) ve duygusal zekanızı ortaya çıkaran başka bir kişilik testi ile geri döndük.

GÖZ RENGİNİZ KİŞİLİĞİNİZ HAKKINDA NE SÖYLÜYOR?

1-002.jpg

 

KAHVERENGİ GÖZ RENGİ KİŞİLİK

Kahverengi Göz Rengi Kişilik Göz renginiz Kahverengi ise,o zaman göz rengi kişiliğiniz, kendi kendine yeterli, pratik, ciddi, kararlı, dışa dönük, arkadaş canlısı, iyi huylu veya konuşması kolay, hayat dolu bir birey olduğunuzu ortaya çıkarır. Ayrıca görünüşünüz veya konuşma tarzınız ile oldukça çekici olmalısınız. İletişim becerilerinizde kendinize güveniyor ve iddialısınız. Muazzam bir zihinsel güce sahipsin. Ayrıca çok kibar ve sadıksın. Sonuçlardan ve olaylardan kopuk yaşama konusunda oldukça yetkinsiniz. Ayrıca maneviyat veya mistik şeylere karşı bir eğiliminiz olabilir. Ancak, bir kez hedeflerinize bağlı kaldığınızda. İlişkileriniz veya işiniz konusunda çok tutkulusunuz. Çatışmaları yönetmekte iyisiniz. Diğer kişinin fikrini ifade etmesine izin vermeyi ve sonra düşüncelerinizi belirtmeyi tercih edersiniz.

2.jpg

YEŞİL GÖZ RENGİ KİŞİLİK

Göz renginiz Yeşil ise,o zaman göz rengi kişiliğiniz, yaratıcı, kendi kendine yeterli, sakin, toplanmış ve tutkulu bir birey olduğunuzu ortaya çıkarır. Kriz zamanlarında veya stresli durumlarda bile hoş bir tavrınız var. Etrafınızda bir gizem yayma eğilimindesiniz. İlişkilerinizde oldukça şehvetli ve çekicisiniz. Dışarıdan, görüşleriniz veya düşünceleriniz hakkında çok sesli değilsiniz. Ayrıca oldukça tahmin edilemezsin. Özgürlüğü seviyorsun. Ancak içeride, ilişkilerine değer veriyorsun ve taahhütlerini çok ciddiye alıyorsun. İlişkilerinizde tutkulu ve kararlısınız. Araştırmalar, yeşil gözlü insanların oldukça çekici olduğunu belirtti. Oldukça sabırlısınız ve duygular üzerinde büyük kısıtlamalarınız var. Kolay kolay öfkelenemezsiniz. IQ seviyeniz de oldukça yüksek bulundu. Yaratıcı, özgün ve entelektüelsiniz. Konsantrasyon gücünüz övgüye değer. Keskin bir zihniniz ve yüksek düzeyde coşkunuz var.

 

4.jpg

MAVİ GÖZ RENGİ KİŞİLİK

Göz renginiz Mavi ise, o zaman göz rengi kişiliğiniz, yüksek zeka seviyenize, sosyal nedenlere bağlılığınıza ve yüksek ağrı toleransına sahip olduğunuzu gösterir. Araştırmalar, mavi gözlü insanların tüm göz rengi kişiliklerinin en güçlüsü olduğunu bulmuştur. Duygusal çatışmaları en az hasarla atlatırsınız. Kolay kolay açılmayan temkinli bir insansınız. Siz de kolay kolay sallanamazsınız. Herhangi bir ilişkiye veya iş konusuna atlamadan önce bir durumu ve insanları bir süre değerlendireceksiniz. Yavaş açıldığın için genellikle kibir olarak algılanır, ancak seni daha iyi tanımak için etrafta dolaşan insanlar sıcak, sevgi dolu ve samimi bir insanla karşılanır. Çoğu gün oldukça mutlu ve neşelisiniz, ancak rutinlerden huysuz veya rahatsız olabilirsiniz.

 

3.jpg

ELA GÖZ RENGİ KİŞİLİK

Göz renginiz Ela ise, göz rengi kişiliğiniz hayal gücünüzü, kararlılığınızı, maceracı olduğunuzu ve yeni şeyler denemeye açık olduğunuzu gösterir. Risk almak gibi bir şeyiniz var. Güçlü ve aktif enerjiyle dolusunuz. Aynı zamanda derin bir düşünürsünüz. Zorlukların üstesinden gelmek için cesaret ve inançla karşılaşıyorsunuz. Sınırlarınızı, güçlü ve zayıf yönlerinizi bilen, oldukça bilinçli bir bireysiniz. Bazen istediğinizi elde etme konusunda bencil olabilirsiniz. Büyük olasılıkla, herhangi bir soruna hazır çözümler bulacaksınız. Çok uzak görüşlüsün. Çoğunlukla kalabalığın iki adım önündesiniz. Bağımsızlık en güçlü özelliğinizdir. Ayrıca kişiliğinize bir gizem yayıyorsunuz.