Milyonlarca çiftçinin merakla beklediği mazot destek ödemeleri başladı. Tarımsal faaliyeti kolaylaştırmak için Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde yapılan mazot ödemelerine Belediyelerde dahil edildi. Çiftçilere yardımcı olmak isteyen Ankara Büyükşehir Belediyesi mazot destek ödemeleri hakkındaki detayları paylaştı. Belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklama kapsamında mazot desteği için başvuruların açıldığı ifade edildi. İşte mazot yardımları için merak edilen tüm detaylar…

ÇİFTÇİLERE DESTEK ÖDEMELERİ BAŞLADI


Mazot desteği hakkında bilgilendirme yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi başvuruların 29 Ocak 2023 tarihine kadar devam ettiğini duyurdu. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklama ile mazot desteği başvurularının başladığı belirtildi. Çiftçi belgesi ve traktör ruhsatı ile birlikte 29 Ocak 2023 tarihine kadar başvuru yapılabileceği duyuruldu.

ciftci-mazot.jpg

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?
Tarımsal faaliyetlerini rahat bir şekilde gerçekleştirmek isteyen çiftçiler için destek ödemeleri devam ederken mazot desteği için de açıklamalar yapılmaya devam ediyor. Başvuru yapmak isteyen çiftçilerin https://baskenttarim.ankara.bel.tr/Login adresi üzerinden T.C kimlik numarası ve şifreleri ile birlikte başvuru işlemlerini yapabileceği aktarıldı.