Göbeklitepehaber.com
Otomobil yayla yolunda uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 3 yaralı
ASAYİŞ

Otomobil yayla yolunda uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 3 yaralı

Giresun’un Bulancak ilçesi Paşakonağı Yaylası'nda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

HALİL DEMİR HALİL DEMİR
18-12-2023 09:51 Güncellendi: 18-12-2023 09:53 1 dk okuma

Paşakonağı Yaylası'ndan dönüşte yolun karlı ve buzlu olması nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 28 NS 647 plakalı otomobil, yaklaşık 150 metrelik uçuruma yuvarlandı.

 

İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.

 

Kazada Temel Terzioğlu’nun (46) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, aynı araçta bulunan 3 yaralı ise AFAD ve jandarma ekipleri tarafından uçurumdan çıkartılarak hastaneye sevk edildi.

 

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bu haber Göbeklitepehaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.