GÖRÜNÜŞÜNÜZ İLE KİŞİLİĞİNİZ ARASINDA BİR ETKİLEŞİM VAR MIDIR?

Görünüşümüz bizi her zaman büyülemiştir ve çoğu zaman görünüşümüz ile kişiliğimiz arasında çeşitli bağlantılar kurmaya çalıştık.

Pek çoğuna, gelecekte ne olacağını söyleyen yaşlı bir kadına gitmek aptalca gelebilir, ancak gerçek şu ki, bugün hala benzer geleneklere sahibiz.

Ancak falcıları ziyaret etmek yerine internet üzerinden çeşitli kişilik testleri yaptırıyoruz. Belki onlara inandığımız için değil, heyecan verici ve eğlenceli olduğu için.

TIRNAK ŞEKLİNİZE YAKINDAN BAKIN

Parmaklarınızın ucuna kaç kez daha yakından baktınız? Çok sık değil, muhtemelen çoğunun cevabıdır.

Ama görünüşe göre parmak uçlarınızın görünümü kişiliğiniz hakkında bir şeyler söyleyebilir. Dört çeşit parmak ucu vardır ve hepsi belirli bir kişilik tipiyle ilgilidir.

tirnak-sekli-1.jpg

TIRNAK ŞEKLİ A GİBİ OLANLAR

Parmak uçlarınız böyle görünüyorsa, içine kapanıyorsunuz ve insanların sizin hakkınızda gerçekten ne düşündüğü konusunda endişeli olabilirsiniz.

Uğruna her şeyi yapacağınız çok yakın birkaç arkadaşınız var ve sizi tanıyanlar sizden daha sadık kimsenin olmadığını biliyorlar.

Hedef odaklısın ve ne olursa olsun olmak istediğin yere ulaşmak için çok savaşıyorsun. Ayrıca oldukça kötü bir kaybeden olabilir.

tirnak-sekli-2.jpg

TIRNAK ŞEKLİ B GİBİ OLANLAR

Parmak ucunuz böyle görünüyorsa, organizasyon muhtemelen sizin için başka bir isimdir.

Giysiler dikkatlice dolaba asılır veya çamaşır sepetine atılır - dünyanızda, yatak odasında kıyafetlerin dağınık bir şekilde yığıldığı bir sandalye yoktur.

Kendiliğindenlik sizin de işiniz olmayabilir, bunun yerine bir şeyler planlamak kalbinizin şarkı söylemesini sağlar.

Biraz daha büyük bir grupta çok mutlu olduğunuz arkadaşlarınız için bir şeyler organize etmeyi seviyorsunuz. Bazen biraz sert görünebilirsin ama bunun nedeni her şeyin mükemmel olmasını istemen.

tirnak-sekli-3.jpg

TIRNAK ŞEKLİ C GİBİ OLANLAR

Bunun gibi hafif kürek benzeri bir parmak ucunuz varsa, çok spontansınız.

Planlama ayak bileklerinizde pranga gibi geliyor ve günü geldiği gibi almayı tercih ediyorsunuz.

Bir şeylere bağlanmak sizi biraz köşeye sıkıştırabilir ve işleri biraz daha planlamak isteyebilecek arkadaşlarınızı üzebilir.

Ancak, yaratıcılığınız ve yaşam zevkiniz için çok değerlisiniz.

tirnak-sekli-4.jpg

TIRNAK ŞEKLİ D GİBİ OLANLAR

Böyle bir baş parmağınız varsa, günlük işlerle zaman kaybetmek istemezsiniz.

Gündelik hayat kolayca yorulur ve daha önce ayak basılmamış topraklarda yeni, heyecan verici maceralar aramaktan mutlu olursunuz.

Arkadaşlarınız sizi biraz gizemli buluyor ve bazen hayal dünyanızda dolaşırken biraz dikkatinizin dağıldığını hissedebiliyor.

Bununla birlikte, eterik kişiliğiniz insanları büyülüyor ve sadece şirketinizde olmak, diğerlerine günlük hayatın griliğinden bir tatil hissi veriyor.