Göbeklitepehaber.com
Şanlıurfa dahil 23 ilde uyuşturucu tacirlerine operasyon!
ASAYİŞ

Şanlıurfa dahil 23 ilde uyuşturucu tacirlerine operasyon!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 23 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve zehir tacirlerine yönelik jandarma tarafından düzenlenen "NARKOÇELİK-49" operasyonlarına ilişin açıklamada bulundu.

HALİL DEMİR HALİL DEMİR
21-11-2024 23:38 Güncellendi: 21-11-2024 23:39 1 dk okuma

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bakan Yerlikaya, Jandarmanın İstanbul'da ele geçirdiği 34 Milyon 270 Bin uyuşturucu hap, jandarmanın bir seferde ele geçirdiği en yüksek uyuşturucu hap miktarı olduğunu duyurdu.

 

“34 MİLYON 617 BİN 835 ADET UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRİLDİ”

 

Bakan Yerlikaya, Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Jandarma Genel Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde Şanlıurfa’nın aralarında olduğu 23 İlde Jandarma tarafından düzenlenen "NARKOÇELİK-49" operasyonlarında, 1 ton 756 kg uyuşturucu madde, 995 bin adet kök kenevir/kök skunk ile 34 milyon 617 bin 835 adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini açıkladı.

 

 

40 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI!

 

Yakalanan 58 şüpheli zehir tacirinden 40'ı tutuklandı, 4’ü hakkında adli kontrol kararı verildi. Diğerlerinin işlemleri devam ediyor.

 

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda 20 kg esrar ele geçirildi.

 

Yakalanan 4 şüpheliden 2’si tutuklandı. 2'si hakkında adli kontrol kararı verildi.

Bu haber Göbeklitepehaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.