Dijital yayın platformu Netflix, Hwang Dong-hyuk tarafınca sunulan Kore dizisi “Squid Game” 4,56 milyon dolarlık bir yarışma olan “Squid Game: The Challenge” için başvurunun başladığını açıklandı. 456 kişinin katılımıyla başlayan yarışma fragmanı da ekranlara geldi.

Orijinalinde bulunan oyunlardan ilham alacak ve her biri beceriyi, dayanıklılığı, hızı ve stratejiyi test etmek için tasarlanmış yeni eklemeler içerecek. 21 yaşında veya daha büyük olan herkes yarışmaya katılabilir ve İngilizce dil yeterliliği gereklidir.

squid ame

"ŞUANA DEK HAZIRLANAN EN BÜYÜK YARIŞMA"

Netflix, "Squid Game: The Challenge"ı "şimdiye kadarki en büyük yarışma" olarak nitelendirdi. Yarışmaya 456 kişi girecek, ancak sadece bir tanesi 4.56 milyon doları eve götürecek, bu da televizyon tarihinin en büyük nakit ödüllü programı olduğunu gösteriyor.

BAŞVURU NEREYE YAPILACAK?

Yarışmaya katılım sağlamak için SquidGameCasting.com’u ziyaret edebilirsiniz. Yarışmanın çekimlerinin 2023 yılının başlarında farklı ülkeler genelinde yapılması ve en az bir ay boyunca devam edileceği düşünülüyor.

İlk olarak geçtiğimiz Eylül ayında Netflix'te yayınlanan Kore dizisi "Squid Game", yayınlandığı ilk 28 gün içerisinde 111 milyon izleyiciye ulaştı. Yapım, 21 milyon dolarlık çekim bütçesine karşılık 891.1 milyon dolar hasılat yakalamayı başardı.