Yaşanan ekonomik zorluklardan dolayı, yatağa aç giren milyonlarca insanların çektiği zorluklar yerine sabahtan akşama kadar politikacıların birbiriyle atışmalarını konuşan bir toplum olduk.

Halkın sırtından milyonları kaldıran yakınlarına devletin muteber koltuklarını peşkeş çeken politikacıları konuşmak, tüm yaşananlara gözümüzü kulağımızı kapatmaktan daha kolay olduğunu düşünüyorum.

Medyada ezilen, sömürülen halktan yana herhangi bir probleme rastlanmazken, çapları bizim köydeki çoban kadar olmayan ne idiğü belirsiz kime hizmet ettikleri bilinmeyen politikacıları konuşmaktan bıktığımız gün, her yerde bayram havası olacak.

Post ve ganimet kavgasına giren siyasetçiler halkın ne çektiğinden habersiz olmasının yanı sıra, onlara hizmet etme süsü verme gayretleri de Oscarlık kahramanları kıskandıracak cinsten.

56 bin TL’yi bu ülkede vatan millet için canını siper eden sıcak yatağından mahrum kalan, ailelerinden uzak yaşayan devletin askerine ve polisine vermek yerine, mecliste el indirip el kaldıranlara verilmesi en çok can sıkan durumlardan biri sadece.

56 bin TL alanlara bir gün cephede Mehmetçik’in yerine gidin savaşın, deyin bakalım nasıl hemen her birisi çil yavrusu gibi kaçacak yer ararlar. Onun için diyoruz ki: Fertler değil dertler konuşsun! Korkak politikacılar değil. Mertler konuşsun. Velhasıl kelam dostlar…