Seçimin 2. Tura kaldığı gözüküyor. 1. Tur seçim öncesi ve seçim gecesi şöyle hatırlamaya çalışalım.

Öncelikle muhalefeti şişiren anketçiler. Şişirdikçe şişirdiler lakin nafile. Hani bir nebze yanılabilirler ama bu kadarı da pes.

Muhalefeti destekleyen, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kin ve nefret kusan ve bunu yazılarında da ha bire yansıtan gazeteciler. Onlardan biri Cumhuriyet gazetesi yazarı Emre Kongar. Emre Kongar 12 Mayıs 2023 tarihli yazısında Yirmi yılda sadece toplumun yapısını değil, bireysel olarak kişiliklerimizi de değiştirdiler...“Yaşama Sevincimizi” çaldılar. Diyor. 

Halk Tv Yazarlarından Mehmet Tezcan ise ‘’İlk Turda Biter, Kılıçdaroğlu Alır’’ başlıklı yazısında Yani Kılıçdaroğlu’nun seçimi aldığı belli de insanlar yeni hayat pazartesi günü mü başlayacak 15 gün daha bekleyecek miyiz diye merak ediyor… diyor. Ve daha neler söylendi neler.

Hızını alamayıp ‘’kılıdaroğlu seçilmezse ben Türkiye’yi terk ederim’’ sanatçılar neredesiniz? Ülkeyi ne zaman Terk edeceksiniz.

Ve seçim gecesi…

Kameraların karşısına tam 4 defa geçtiler. Her seferinde 13. Cumhurbaşkanımız kılıçdaroğlu önde Anadolu ajansı yanlış bilgi veriyor… Bizdeki ıslak imzalı tutanaklar vs… peki şimdi de çıkın deyin ki biz kasıtlı yaptık, aslında sonuç AA nın verildiği gibiydi deyin..

Yok onu söyleyemezler.

Ha nerdeyse unutuyordum Halk tv deki Emin Çapa çıldırıyordu akşam sonuçlar gelmeye başlayınca… Emin Çapa senin elindeki veriler nerde kaldı…

Ya deprem bölgesinden oy alamadıkları için kin ve nefret kusan sosyal medya canavarlarına ne demeli? Akla ziyan paylaşimlar yapılıyor.

Bu kadar kin ve nefret neyin nesi arkadaş.

Allah akıl ve fikir versin. Ne diyelim.