Yine derdimi sana anlatayım, başka kime anlatayım, kimse beni anlamıyor veya anlamak istemiyor azizim.

 

Biz niye bu hallere düştük azizim hiç düşündün mü? Biz ne okuduk da bu hale geldik veya bize ne okutuldu da bu hale getirildik. Biz ne yedik, ne içtik de bu hallere geldik. Okuduklarımız veya Yediklerimiz çok mu hormonluydu acaba? Yoksa Helal ve harama dikkat etmedik diye mi bu hallere geldik. Kendi dinine, maneviyatına, değerine, kültürüne bu kadar yabancılaşan bir nesil nasıl türedi azizim.

 

 İslam’a saldırıyı, Müslümanlarla alay etmeyi marifet sayan güruhlar türedi. İslam aleminin en önemli ve özel gecelerinden biri olan Kadir Gecesinde Pegasus çalışanları olduğu iddia edilen kendini bilmez bir kaç kişi çıkıyor, rakı sofrasında ‘’Kadir gecesi özel. Rabbim kabul etsin” küstahlığını sergileyebiliyor. %99u Müslüman olan bir ülkede %1lik had bilmezler çıkıp Müslümanların gözüne baka baka bu ve benzeri densizliği edepsizliği, saygısızlığı, seviyesizliği, haysiyetsizliği sergileyebiliyorlar. Siz kimsiniz ya? Sonra da Müslümanlardan hoşgörü bekliyorlar. Kimse bizden dinimize, mukaddesatımıza saldıran kendini bilmez bu ve benzeri güruha karşı hoşgörü beklemesin azizim. 

Müslüman hoşgörülüdür, kimsenin yaşam tarzına karışmaz, kavgacı hiç değildir. Ama Kur’an’da bin aydan daha hayırlıdır diye bildirilen gecede rakı sofrası kurup Müslümanlarla alay etmeye kalkışırsan iş değişir değil mi azizim.

 

Rabbim nefsimizi ve neslimizi; haktan ve hakikatten, doğrulardan ve doğruluktan ayırmasın..

 

Vesselam

 

30.04.2022 Abdulkerim kızıltoprak